CE ESTE W.O.W.

W.O.W. Limited este societatea comerciala cu raspundere limitata, fondata de catre Dragos Mostenescu si Ovidiu Ianu, in 31.01.2001.

W.O.W. inseamna o munca depusa pentru a presta servicii B.T.L. (si nu numai)  de foarte buna calitate si intr-un mod cit se poate de original WOW – Wonderful & Original Work !

Fie ca vreti sa organizati un eveniment si nu vreti sa riscati sa lasati pe oricine sa-l produca, fie ca doriti un serviciu artistic bine facut si gandit, avind garantia experientei profesionale, fie ca doriti pur si simplu sa vedeti si altceva, aveti o motivatie in plus sa apelati cu incredere la noi!

W.O.W. este rezultatul asocierii experientei si valorii a celor doi fondatori mai sus amintiti, care doresc sa aduca un stil original in gasirea unor solutii ideale pentru realizarea oricaror evenimente deosebite in viata dumneavoastra.

WOW, CE EVENIMENT !

Beneficiind de experienta in show-biz, televiziune si entertainment, asociatii si W.O.W. LIMITED gindesc si produc cu succes evenimente artistice de orice natura si orientare, prezentari de moda (dupa scenarii si regii proprii), campanii publicitare tip BTL, show-uri de lansare pentru diverse branduri si produse, evenimente tip team-building, dealers’ day,  surprise-party, etc.

STARUL W.O.W.

In paralel, W.O.W. Limited isi propune  sa descopere si sa promoveze tineri cu adevarat talentati, avind drept criterii prioritare inzestrarea nativa, capacitatea de munca, caracterul si trasaturile morale ale respectivilor.

In egala masura ne preocupa formarea Starului W.O.W. in sensul formarii  vedetelor cu o imagine noua pe piata romaneasca, imagine care sa reflecte comercial toate calitatile reale ale tinerilor in cauza.

WOW ! PETRECERE  SURPRIZA !

Cind nu stii ce cadou sa-i faci unei persoane importante din viata ta, daruieste-i o petrecere surpriza gandita si realizata de noi.

Este suficient sa te avem „complice” oferindu-ne citeva detalii despre sarbatorit. Restul il vom face noi, incadrindu-ne in bugetul de care dispui.

Nu rata o petrecere WOW in care te poti distra si tu alaturi de cei dragi.